Despre noi

Povestea noastra nu este una aparte, dar totul a prins viata din dorinta de a crea, cu timpul dorinta s-a impletit cu pasiunea si dragostea noastra pentru flori. Am depus multa munca, darurire si seriozitate si asa a luat viata magazinul de aranjamente si decoratiuni florale Fancy Flowers.

In toate creatiile noastre punem suflet, deoarece bucuria si multumirea clientilor nostri este cea mai importanta. Ce ne defineste este daruirea cu care lucram pentru fiecare client, de aceea fiecare proiect in sine este aparte.

Realizam aranjamente florale in diferite forme de cutii, cosulete si buchete pentru persoanele dragi tie. La noi ai posibilitatea de a-ti personaliza cadoul sau aranjamentele florale pentru diverse evenimente.

Cum imi pot personaliza cadoul sau aranjamentele florale?
Oferim o personalizare unica a tuturor lucrurilor. Ai optiunea de a-ti alege tipul de flori pe care le doresti(sapun, hartie creponata, material textil), culorile florilor, forma, marimea si culoarea acestora(cutie/cosulet).

Florile noastre artificiale au un aspect real, modern si vibrant, fiind disponibile in diverse culori. Materialele din ce sunt confectionate florile sunt sapun, hartie creponata si materiale textile. Aveti posibilitatea de a alege flori combinate din mai multe materiale sau doar dintr-un singur material.

Creativitatea noastra nu s-a oprit doar la buchete de trandafiri sau la cosulete cu flori, a continuat cu aranjamente si decoratiuni florale pentru nunti, botezuri, diverse evenimente si aniversari.

Daca doriti buchete de mireasa/nasa/domnisoara de onoare simple, clasice, elegante sau ceva spectaculos, cocarde(de mana si piept), foto corner(panou poze evenimente/nunti), lumanari cu un design special de flori pentru nunta/botez, aranjamente florale si decoratiuni pentru nunti/botezuri/evenimente, noi suntem aici pentru nevoile si dorintele dumneavoastra.

Seriozitatea, profesionalismul si creativitatea ne definesc, de aceea suntem siguri ca putem sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor dumneavoastra!

fancy flowers buchet
fancy flowers mirese
fancy flowers buchet mireasa